Velkommen til Sødring


Sommerhus Sødring med fjordudsigt og havudsigt
Ferienhaus in Dänemark Sødring, Ostjutland bei Djursland, mit Meeresblick auf die Förde und das Meer.

| Sommerhuset | Omgivelserne | Priser og booking | Udflugter | Links |

Sommerhuset - Das FerienhausHuset er et træhus på 60m2 + 20m2 overdækket terrasse. Det er opført i 1992 og istandsat i 2005. Der er en 30m2 stor stue med brændeovn og indbygget køkken. Køleskab med frys, mikrobølgeovn, kaffemaskine og elkoger. Sofa, tv, DVD, radio. Fast spise-bord med plads til 5 personer og udsigt over vandet. Der er et 12m2 stort soveværelse med dobbeltseng med springmadrasser, og et 7m2 værelse med 2 store køjesenge (200x85cm) med springmadrasser og plads til at opstille en medbragt barneseng. Der er dyner og puder til 4 personer. Sengelinned bedes medbragt. Badeværelset indeholder toilet, vask, brusekabine og vaskemaskine. Huset opvarmes med el og/eller brændeovn. Gulvbelægningen er rengøringsvenlig vinyl overalt. Terrassen er overdækket og delvist afskærmet. På terrassen er der bord og stole til 6 personer. Huset er meget børnevenligt. Der er gyngestativ. Vejen foran huset er en blind grus-vej, med meget lidt trafik.
Antal personer: Max. 2 voksne + 2 børn/unge + evt. et lille barn i medbragt barneseng.


60 m2 Holzhaus + 20m2 überdeckten terrasse. Das Haus ist aus dem Jahre 1992 und modernisiert 2005. 30 m2 Wohnraum kombiniert mit Küche mit E-Herd, Kühlschrank mit Gefrierfach, Microwelle, Kaffeemaschine und Wasserkocher. 2 Schlafräume: (1D)+(2K). WC, Dusche, Waschmaschine, E-Heizung, Kaminofen, TV, DVD, Radio, Schaukel. Kinderfreundlich.
Anzahl Personen: Max. 2 Erw. + 2 Kinder/Junge + ein kleines Kind in einem mitgebrachten Kinderbett.


Beliggenhed - Lage


Huset ligger på nordsiden af Randers fjord helt ude ved Kattegat med en flot udsigt over fjorden og Kattegat. I det fjerne ses fiskerbyen Udbyhøj og den lille færge, der sejler frem og tilbage over fjorden. Ud for sommerhuset er der i fjorden nogle lave øer med et rigt fugleliv. Huset ligger på en 800m2 sydvendt naturgrund, som er meget lys og solrig.


Ruhige Lage, bei Randers Fjord und Kattegat. Vom Massentourismus verschont. Vorgelagerte Terrasse mit herrlichem Panoramablick über die Förde und das Meer. Das 800m2 Naturgrundstück ist nach Süden gelegen und hat tagsüber viel Sonne.


Klik på kortet for større kort og ruteplanlægning - Klicken auf der Karte